ΣΧΕΤΙΚΑ Μ ΕΜΑΣ

Εμπειρία & άμεση εξυπηρέτηση

Με άμεση ανταπόκριση, εξειδικευμένο προσωπικό και ολοκληρωμένη τεχνογνωσία, η FastCon βρίσκεται ανά πάσα στιγμή κοντά σας, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη της λειτουργίας και αναβάθμισης των Συστημάτων της. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την ενημέρωσή σας για την απαραίτητη τακτική συντήρηση των Συστημάτων, απελευθερώνοντάς σας από κάθε ανάλογη σκέψη.

Υπηρεσίες

Τα προηγμένα Συστήματα Συναγερμών της FastCon διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών και εφαρμογών, που καλύπτουν ό,τι απαιτεί ο χώρος σας και οι ανάγκες σας και αποτελούν εγγύηση για μια ασφαλέστερη ζωή.

Συστήματα συναγερμών πλήρους κάλυψης χώρων (επιχειρήσεις, βιομηχανίες, εμπορικά καταστήματα, κατοικίες). Ανταποκρίνονται σε οποιεσδήποτε συνθήκες, ανεξαρτήτως των «δυσκολιών» κάθε χώρου, όπως τα πιθανά «τυφλά» ή «επικίνδυνα» σημεία.

Δυνατότητα διαφορετικών τρόπων οπλισμού (περιμετρική κάλυψη, μερική κάλυψη κ.α.), για μεγαλύτερη ευελιξία και άνεση. Ο χρήστης, απλά και μόνο πληκτρολογεί τον κωδικό και το Σύστημα αντιλαμβάνεται αν πρόκειται να μείνει ή να φύγει από το χώρο και ενεργοποιεί την αντίστοιχη κάλυψη.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ CCTV

Η διαρκής αύξηση της εγκληματικότητας στη χώρα μας έχει καταστήσει αναγκαία την επιτήρηση, τόσο των επαγγελματικών χώρων, όσο και των κατοικιών, με συστήματα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.

FastCon σας προτείνει συσκευές υψηλών προδιαγραφών, που μπορούν να καλύψουν ακόμη και τις πιο περίπλοκες ανάγκες σας, όσον αφορά την παρακολούθηση των χώρων σας.

Παρακολουθήστε το χώρο που σας ενδιαφέρει σε πραγματικό χρόνο, μέσω internet ή μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.

Επιπλέον, χάρη στη δυνατότητα του Συστήματος να αποθηκεύει οτιδήποτε καταγράφει, μπορείτε να δείτε, από όπου και αν βρίσκεστε, όλα όσα έχουν συμβεί στο χώρο και δεν τα έχετε παρακολουθήσει «ζωντανά».

Πλήρης αυτοματοποίηση για τα ξενοδοχεία >  Η λύση μας  Είναι συμβατή με όλα τα συστήματα κλιματισμού. Ανιχνεύει και αποτρέπει την άσκοπη χρήση ενέργειας, και σας εξοικονομεί χρήματα

για τα διαμερίσματα Airbnb >

Οι ιδιοκτήτες Airbnb αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα: Παράδοση κλειδιών, υψηλό κόστος θέρμανσης / ψύξης και έλλειψη ασφάλειας. Παρέχουμε όλη την απαραίτητη τεχνολογία για να μετατρέψει ένα διαμέρισμα σε ένα επαγγελματικά διαχειριζόμενο δωμάτιο ξενοδοχείου.

Εγκατάσταση οπτικής ίνας – τερματισμός και σύνδεση

Η τεχνολογία οπτικών ινών, που αποτελείται από καλώδια που μεταφέρουν δεδομένα κωδικοποιημένα σε φωτεινές ακτίνες, είναι ικανή να παρέχει ταχύτητες δεδομένων που έχουν τάξεις μεγέθους μεγαλύτερες από το καλώδιο, το DSL και το ασύρματο δίκτυο. Η μεταφορά στοιχείων μέσα από οπτικές ίνες δεν επηρεάζεται από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Η οπτική ίνα δεν είναι καλός αγωγός του ηλεκτρισμού και έτσι δεν συμπεριφέρεται σαν κεραία που προσελκύει ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Οι οπτικές ίνες δεν είναι καλοί αγωγοί του ηλεκτρισμού κι έτσι δεν χρειάζονται γείωση ούτε επηρεάζονται από κεραυνούς

 Μπορούν ακόμα και να συνυπάρχουν με καλώδια υψηλής τάσης. Η υποκλοπή πληροφοριών από ένα συμβατικό καλώδιο είναι πολύ εύκολη και με μικρή πιθανότητα να γίνει αντιληπτή. Αντίθετα, είναι πολύ δύσκολο να γίνει υποκλοπή από οπτική ίνα.

Η FastCon εγκαθιστά συστήματα πυρανίχνευσης προηγμένης τεχνολογίας, που τηρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές (EN) & τα οποία ανιχνεύουν τον καπνό πριν προλάβει να εξαπλωθεί και την αυξημένη θερμοκρασία που πιθανόν αναπτυχθεί σε συγκεκριμένο σημείο.

Οι δυνατότητες ενός τέτοιου Συστήματος συμπεριλαμβάνουν σύνδεση πυράντοχων θυρών απομόνωσης, για περιορισμό της φωτιάς σε τμήμα του κτιρίου και ευκολότερη κατάσβεση, εξελιγμένες λειτουργίες pre-alarm και fire alarm, έλεγχο μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, διασύνδεση με συστήματα συναγερμού, για μετάδοση σημάτων fire σε κεντρικό σταθμό επιτήρησης.

Τεχνολογικός εξοπλισμός, μελέτη , σχεδίαση ειδικών εφαρμογών για μετάδοση & λήψη αναλογικών & ψηφιακών, επίγειων & δορυφορικών ραδιοτηλεοπτικών σημάτων.

Λύσεις Αυτοματισμών για : Οικίες, Ξενοδοχεία, Συνεδριακούς Χώρους, Γραφεία, Καταστήματα, Εξωτερικούς, Χώρους / Πισίνες, Σκάφη αναψυχής κ.ά.

Η FastCon συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις παροχής προιόντων και υπηρεσιών.

Οι θερμικές κάμερες καταγράφουν την υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπουν τα σώματα και τα αντικείμενα, μετατρέποντας την σε ορατή εικόνα.

Η εγκατάσταση των ισχυρών ρευμάτων αφορά την παροχέτευση του κτιρίου με 220V ή 380V δηλαδή την παροχή της Δ.Ε.Η.. Αυτά είναι ο φωτισμός, οι ρευματοδότες (πρίζες), οι παροχές για την κουζίνα, το πλυντήριο, τον απορροφητήρα και όλες τις εγκαταστάσεις που απαιτούν τις παραπάνω τάσεις.

Οι τομείς της εγκατάστασης είναι:

 • τα καλώδια που η διατομή τους είναι ανάλογη της απορροφούμενης ισχύς του υποδοχέα
 • οι πλαστικές σωλήνες μέσα στις οποίες οδεύουν τα καλώδια που πρέπει η διατομή τους να είναι ανάλογη του καλωδίου
 • οι πίνακες (κεντρικός και υποπίνακας)
 • οι διάφοροι υποδοχείς και διακόπτες
 • ο εξοπλισμός των μηχανημάτων για προστασία τους
 • η γείωση του κτιρίου που μπορεί να είναι και θεμελιακή, οι μετασχηματιστές που θα χρησιμοποιηθούν για την τροφοδοσία υποδοχέων ασθενών ρευμάτων
 • η εγκατάσταση UPS
 • οι αυτοματισμοί για διάφορους ελέγχους λειτουργιών.

Μετα την περατωση του εργου και κατοπιν ελεγχου ασφαλειας, εκδιδεται και πιστοποιητικο ΔΕΗ.

ΔΟΜΗΜΕΝΗ  ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ

Η χρήσης της δομημένης καλωδίωσης διασφαλίζει την αποτελεσματική διαχείριση του δικτύου και το βασικότερο, την εύκολη επέκτασή του.

Μία εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης αποτελείται από ένα σύνολο καλωδίων και υλικών (πρίζες , κατανεμητές, κλπ) το οποίο πραγματοποιεί την μετάδοση φωνής και δεδομένων σε ένα κτήριο.  έργου γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι ασφαλείας, και εκδίδεται έγγραφη πιστοποίηση.   Με ένα σύστημα καλωδίωσης μπορούμε να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των παρακάτω:

 • Πυρασφάλεια – πυρανίχνευση
 • Σύστημα ασφαλείας και ελέγχου πρόσβασης
 • Σύστημα ελέγχου και εξοικονόμησης ενέργειας
 • Σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας και εξαερισμού
 • Μεταφορά δεδομένων (Δίκτυο Η/Υ)
 • Μεταφορά φωνής (Τηλέφωνο – τηλεφωνικό κέντρο)
 • Μεταφορά εικόνας (Ψηφιακή τηλεόραση).

Με την αποπερατωση του εργου γινονται οι απαραιτητοι ελεγχοι.

 • Έλεγχος Φωτισμού
 • Έλεγχος Ρολών & Τεντών
 • Έλεγχος Θέρμανσης & Ψύξης
 • Ασφάλεια του σπιτιού
 • Έλεγχος Θερμοσίφωνα, Συστήματος Ποτίσματος & Ηλεκτρικών Συσκευών.

Υπηρεσίες