ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

ΚΙΝΗΤΗ–ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ-INTERNET

Η FastCon συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις παροχής προιόντων και υπηρεσιών. 

Συνδέσεις Κινητής τηλεφωνίας

Συνδέσεις Internet και Σταθερής Τηλεφωνίας

Συσκευές Κινητής Τηλεφωνίας

Service Κινητών Τηλεφώνων

Στόχος μας η εξεύρεση λύσεων μείωσης κόστους & η απαραίτητη τεχνολογική υποδομή που απαιτείται για την τηλεπικοινωνιακές ανάγκες της επιχείρησή σας.

 

 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Τα τηλεφωνικά κέντρα αποτελούν το κύριο μέσο επικοινωνίας για τις περισσότερες επιχειρήσεις, τα εμπορικά καταστήματα και τα γραφεία. Συμβάλλουν καθοριστικά στην επικοινωνία της κάθε εταιρείας με τους συνεργάτες της, στην εξυπηρέτηση των πελατών της καθώς και στη μείωση του κόστους τηλεπικοινωνιών.

Η FastCon παρέχει και εγκαθιστά τα πλέον σύγχρονα τηλεφωνικά κέντρα, τα οποία παρέχουν αξιοπιστία, πλήθος χαρακτηριστικών και υπηρεσιών καθώς και εξελιγμένες δυνατότητες παραμετροποίησης.

Μπορούμε να σας παρέχουμε το κατάλληλο τηλεφωνικό κέντρο με βάση τις ανάγκες σας και αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και τον προγραμματισμό του, καθώς και την συνεχή τεχνική υποστήριξη του, εξασφαλίζοντας την άριστη λειτουργία και την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του.