ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

bannercctv-6

Το τμήμα συστημάτων ασφαλείας της FastCon παρέχει καινοτόμες, ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις προϊόντων ασφαλείας και επικοινωνίας υψηλής ποιότητας, έχοντας σαν κύριο γνώμονα τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Η FastCon Security Systems παρέχει συστήματα και εξαρτήματα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών:

 • Οικιακές – κατοικίες, διαμερίσματα
 • Εμπορικές – γραφεία, καταστήματα λιανικής πώλησης, πολυκαταστήματα, εμπορικά κέντρα
 • Βιομηχανικές – εργοστάσια, αποθήκες
 • Ιδρύματα – νοσοκομεία, σωφρονιστικά ιδρύματα
 • Εκπαιδευτικές – σχολεία, ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα, πανεπιστήμια
 • Αίθουσες συνάθροισης – μουσεία, βιβλιοθήκες, συνεδριακά κέντρα, χώροι εκδηλώσεων 

Η γκάμα προϊόντων αποτελείται από:

 • Συστήματα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV), συμπεριλαμβανομένων λύσεων IP τελευταίας τεχνολογίας
 • Συστήματα ελέγχου πρόσβασης (Access Systems)
 • Συστήματα ανίχνευσης και ελέγχου διάρρηξης (Intrusion Alarm & detection Systems)
 • Συστήματα πυρανίχνευσης (Fire detection)
 • Συστήματα διαχείρισης ασφαλείας (Building Integration System)
 • Συστήματα πυρασφάλειας

Η FastCon είναι μια εταιρεία με ισχυρή εξειδίκευση στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας, των ηλεκτρονικών υπολογιστών και δικτύων, καθώς και στη μελέτη, εγκατάσταση και παροχή υπηρεσιών Συστημάτων Ασφαλείας.

Τα καταρτισμένα και έμπειρα στελέχη μας θα δώσουν τη λύση σε κάθε σας ανάγκη, αναλαμβάνοντας τη μελέτη και υλοποίηση της ηλεκτρονικής ασφάλειας της επιχείρησης ή της οικίας σας.

Τα προηγμένα Συστήματα Συναγερμών της FastCon διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών και εφαρμογών, που καλύπτουν ό,τι απαιτεί ο χώρος σας και οι ανάγκες σας και αποτελούν εγγύηση για μια καλύτερη ζωή.

Συστήματα συναγερμών πλήρους κάλυψης χώρων (επιχειρήσεις, βιομηχανίες, εμπορικά καταστήματα, κατοικίες). Ανταποκρίνονται σε οποιεσδήποτε συνθήκες, ανεξαρτήτως των «δυσκολιών» κάθε χώρου, όπως τα πιθανά «τυφλά» ή «επικίνδυνα» σημεία.

Δυνατότητα διαφορετικών τρόπων οπλισμού (περιμετρική κάλυψη, μερική κάλυψη κ.α.), για μεγαλύτερη ευελιξία και άνεση. Ο χρήστης, απλά και μόνο πληκτρολογεί τον κωδικό και το Σύστημα αντιλαμβάνεται αν πρόκειται να μείνει ή να φύγει από το χώρο και ενεργοποιεί την αντίστοιχη κάλυψη.

 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ CCTV

Η διαρκής αύξηση της εγκληματικότητας στη χώρα μας έχει καταστήσει αναγκαία την επιτήρηση, τόσο των επαγγελματικών χώρων, όσο και των κατοικιών, με συστήματα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.

H FastCon σας προτείνει συσκευές υψηλών προδιαγραφών, που μπορούν να καλύψουν ακόμη και τις πιο περίπλοκες ανάγκες σας, όσον αφορά την παρακολούθηση των χώρων σας.

Παρακολουθήστε το χώρο που σας ενδιαφέρει σε πραγματικό χρόνο, μέσω internet ή μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.

Επιπλέον, χάρη στη δυνατότητα του Συστήματος να αποθηκεύει οτιδήποτε καταγράφει, μπορείτε να δείτε, από όπου και αν βρίσκεστε, όλα όσα έχουν συμβεί στο χώρο και δεν τα έχετε παρακολουθήσει «ζωντανά».

 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Ολοκληρωμένες λύσεις για απομακρυσμένη διαχείριση του Συστήματος Ασφαλείας, μέσω τηλέφωνου ή μέσω Internet.

 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ

Η FastCon εγκαθιστά συστήματα πυρανίχνευσης προηγμένης τεχνολογίας, που τηρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές (EN) & τα οποία ανιχνεύουν τον καπνό πριν προλάβει να εξαπλωθεί και την αυξημένη θερμοκρασία που πιθανόν αναπτυχθεί σε συγκεκριμένο σημείο.

Οι δυνατότητες ενός τέτοιου Συστήματος συμπεριλαμβάνουν σύνδεση πυράντοχων θυρών απομόνωσης, για περιορισμό της φωτιάς σε τμήμα του κτιρίου και ευκολότερη κατάσβεση, εξελιγμένες λειτουργίες pre-alarm και fire alarm, έλεγχο μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, διασύνδεση με συστήματα συναγερμού, για μετάδοση σημάτων fire σε κεντρικό σταθμό επιτήρησης.

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΥ

Electric fencing products that deliver peace of mind

« Ο ηλεκτρικός φράκτης που σκέφτεται »

Γιατί ηλεκτρικός φράκτης για ασφάλεια ;

Αποτροπή – Ανίχνευση – Ασφάλεια – Οικονομία

Ο έξυπνος ηλεκτρικός φράκτης κορυφαίας στο είδος εταιρείας αναγνωρίζει οποιαδήποτε προσπάθεια παραβίασης του & αποτρέπει αποτελεσματικά την είσοδο στο χώρο σας με μια σύντομη, επώδυνη ( 9000 Volts ) αλλά απόλυτα ασφαλή ηλεκτρική εκφόρτιση στον επίδοξο διαρρήκτη.

Συνήθως μόνο με την θέα του ηλεκτρικού φράκτη & των προειδοποιητικών πινακίδων αρκεί για να απομακρυνθεί ο επίδοξος διαρρήκτης. Επίσης προσφέρεται η δυνατότητα λειτουργίας σε χαμηλή τάση , όποτε το επιθυμούμε, ώστε να μην προκαλεί καθόλου ηλεκτροσόκ αλλά να σημαίινει συναγερμός σε απόπειρα παραβίασης του ( πρωινές ώρες, παιδικοί σταθμοί κλπ.).

Ο ηλεκτρονικός εγκέφαλος του φράκτη διαθέτει σύστημα ανίχνευσης το οποίο ενεργοποιεί αμεσα συναγερμό σε κάθε απόπειρα παραβίασης της περίφραξης. Ετσι ειδοποιείστε πριν κάποιος εισέλθει στον ιδιωτικό σας χώρο. Αυτή η λειτουργία ειναι ενεργοποιημένη ακόμα & όταν ο φράκτης λειτουργεί σε χαμηλή τάση.

Ο έξυπνος ηλεκτρικός φράκτης είναι απαραβίαστος & απόλυτα ασφαλής. Τα συστήματα έχουν κατασκευαστεί με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, έχουν ISO 9001 : 2008 & συμμορφώνονται πληρως με τις ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας IEC 60335 ( >5J / 500 ohms ). Επιπλέον τα εξειδικευμένα συνεργεία διασφαλίζουν την άριστη λειτουργία του συστήματος.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν απόλυτα ασφαλή την χρήση, αποκλείουν οποιονδήποτε τραυματισμό ή βλάβη ακόμα & για άτομα με προβλήματα υγείας ( βηματοδότες ) ενώ είναι εντελώς ακίνδυνο για τα κατοικίδια & τα πτηνά.

Η λειτουργία του ηλεκτρικού φράκτη δεν ξεπερνά σε κατανάλωση ένα λαμπτήρα 50w, ενώ έχει ελάχιστες ανάγκες συντήρησης.

 

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

Ασφάλεια: 24 Ωρες 12 Μηνες 365 Ημέρες

Δυνατότητα παρακολούθησης του συστήματος από κεντρικό σταθμό.

24ωρη παρακολούθηση του Συστήματος μέσω Η/Υ, για πλήρη ενημέρωση του ιδιοκτήτη για οτιδήποτε συμβαίνει στο χώρο του (π.χ. πτώση ρεύματος ΔΕΗ, διακοπή τηλεφωνικής γραμμής, ενδεχόμενο πρόβλημα Συστήματος κ.α.). Άμεση ειδοποίηση και προτεραιότητα σε Άμεση Δράση, ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική.

 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σύγχρονα συστήματα για επαγγελματικούς χώρους, κατοικίες και καταστήματα, με πολλαπλές δυνατότητες.

Έγχρωμες ψηφιακές θυροτηλεοράσεις με ενδοεπικοινωνία & απλό σύστημα εγκατάστασης χωρίς επιπλέον καλωδίωση από την υπάρχουσα. Δυνατότητα με σύνδεση εξωτερικών καμερών για επίβλεψη χώρου. Αντικατάσταση θυροτηλέφωνων σε θυροτηλεόραση στα ίδια καλώδια .

 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ( ACCESS CONTROL )

Πρωτοποριακά συστήματα για επαγγελματικούς και φυλασσόμενους χώρους που ελέγχουν ποιός έχει πρόσβαση και πού.

Ειδικές εφαρμογές επιτήρησης για την παρακολούθηση των κινήσεων και της θέσης των επισκεπτών του χώρου, αλλά και εφαρμογές ωρομέτρησης και μισθοδοσίας, μέσω κάρτας, μπρελόκ ή νέας τεχνολογίας βιομετρικών συστημάτων (δαχτυλικό αποτύπωμα, ίριδα ματιού κ.α.).