ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

                                               ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 •  Την μελέτη, κατασκευή και συντήρηση υποσταθμών μέσης τάσης.

Η συντήρηση ενός υποσταθμού είναι απαραίτητη μία ή δύο φορές το χρόνο για την εύρυθμη λειτουργία του. Η εταιρία μας, με την πολυετή πείρα της και την εξειδίκευση στο αντικείμενο αναλαμβάνει τόσο την εγκατάσταση, όσο και τη συντήρηση υποσταθμών.

 •  Τον έλεγχο διηλεκτρικής αντοχής μονωτικού ελαίου.

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει την προμήθεια μονωτικών ελαιών Μετασχηματιστών καθώς επίσης και τον έλεγχο διηλεκτρικής αντοχής δειγμάτων μονωτικού ελαίου Μετασχηματιστών για να διαπιστωθεί η κατάσταση του ελαίου και του Μετασχηματιστή.

 •  Την συντήρηση ηλεκτροπαραγωγών ζευγών (H/Z) και τον έλεγχο UPS.
 •  Την κατασκευή και συντήρηση παντός είδους ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Κάθε ηλεκτρική εγκατάσταση θα πρέπει να ακολουθείται από συγκεκριμένη μελέτη και σχέδια, στα οποία να αναφέρονται λεπτομερώς ο τρόπος κατασκευής της και τα κατάλληλα πιστοποιημένα υλικά, σύμφωνα με τα πεδία της εγκατάστασης. Κάθε εγκατάσταση είναι μοναδική και πρέπει να ταιριάζει στις ανάγκες του πελάτη. Μαζί θα βρούμε τις λύσεις σε οτιδήποτε σας απασχολεί.

 

 •  Την εγκατάσταση συστήματος αυτοματισμού.

Αυτοματοποίηση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων με PLC ή χωρίς, η οποία αποσκοπεί στην ασφάλεια, στην άνεση, στην οικονομία, στην επεκτασιμότητα και την ευελιξία των ηλεκτρικών συσκευών. Διαχειριστείτε και ελέγξτε τις συσκευές στο σπίτι σας όπως φωτισμός, ρολά, θέρμανση, συναγερμοί. Για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση, μπορείτε πλέον να τις ελέγξετε ακόμα και από το smartphone ή το tablet σας.

 

 •  Την προμήθεια και εφαρμογή φωτισμού LED.

Η εταιρία μας εισάγει και εμπορεύεται είδη φωτισμού LED πιστοποιημένων υλικών με εγγύηση όπως λάμπες, φωτιστικά και ταινίες. Ο φωτισμός LED ομορφαίνει και αναδεικνύει αισθητικά κάθε χώρο εσωτερικό ή εξωτερικό, ενώ παρέχει λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας.

 

 •  Την τοποθέτηση ηλεκτρικών πινάκων.

Η εταιρεία μας, με την πολυετή πείρα στο χώρο, δραστηριοποιείται και στη μελέτη, κατασκευή και αντικατάσταση ηλεκτρικών πινάκων μέσης και χαμηλής τάσης.

 

 •  Την εγκατάσταση γείωσης και αντικεραυνικής προστασίας.

Οι κανονισμοί επιβάλουν την κατασκευή γείωσης προστασίας, για την αποφυγή του κινδύνου της ηλεκτροπληξίας ή και της πυρκαγιάς. Η υπέρταση είναι η κύρια αιτία που θέτει σε σοβαρό κίνδυνο τις ηλεκτρικές συσκευές όπως δυσλειτουργίες, καταστροφή εξοπλισμού και διακοπή παραγωγής, η οποία μπορεί να προέρθει είτε από το δίκτυο ρεύματος είτε από κεραυνό.

 

 •  Την εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης.

Μία εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης αποτελείται από ένα σύνολο καλωδίων και υλικών (πρίζες , κατανεμητές, κλπ) το οποίο πραγματοποιεί την μετάδοση φωνής και δεδομένων σε ένα κτήριο. Οι εγκαταστάσεις δομημένης καλωδίωσης είναι "ανοιχτής" αρχιτεκτονικής, χρησιμοποιώντας τυποποιημένα υλικά και τοπολογία σύμφωνα με διεθνή πρότυπα για τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση.

 

 •  Τη μέτρηση της θερμότητας (θερμογραφία / θερμογραφικός έλεγχος).

Θερμογραφία είναι η παρατήρηση, μέτρηση και καταγραφή της θερμότητας και της ροής της και πραγματοποιείται με ειδικό όργανο, την θερμοκάμερα. Η εταιρία μας έχει στην κατοχή της θερμοκάμερα τελευταίας τεχνολογίας.

 

 

                                       

 

                                               ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

 •  την μελέτη και κατασκευή όλων των ηλεκτρολογικών σε νεόδμητες οικοδομές, με επώνυμα και πιστοποιημένα υλικά.
 •  την ανακαίνιση οικιών αντικαθιστώντας όλη την καλωδίωση των εσωτερικών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων με τοποθέτηση νέων στις υφιστάμενες θέσεις, τοποθέτηση νέου πίνακα και αντικατάσταση πριζοδιακοπτικού υλικού.
 • την προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών LED. Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας ειδών φωτισμού LED πιστοποιημένων υλικών με εγγύηση όπως λάμπες, φωτιστικά, ταινίες LED κ.α.
 •  την έκδοση πιστοποιητικών ΔΕΗ και ενεργειακών πιστοποιητικών ΠΕΑ με τη σφραγίδα και υπογραφή του πολιτικού μηχανικού.
 •  την εφαρμογή του «έξυπνου σπιτιού», με την εγκατάσταση αυτοματοποιημένων συστημάτων, για τον καλύτερο δυνατό έλεγχο της οικίας σας.

 

 

Όλες οι υπηρεσίες μας είναι πιστοποιημένες με ISO 9001.